Joka vuosi useita kymmeniä litroja mustikkaa, puolukkaa ja vadelmia. Lisäksi juolukkaa, lakkkaa ja karpaloita. Sieniä useita sortteja. Villivihanneksista mm. nokkosta, maitohorsmaa, poimulehtiä. Hyötykasvikuivuri on erikoisen hyvä sieniä kuivattaissa. Rouskut ryöppään ja pakastan. Pakasteesta kiehuvaan veteen, kiehautus ja käyttö tarpeen mukaan. Näin toimien ei tarvitse käyttää suolaa, eikä sienistä tule sitkeitä. Ystävältä saatu ohje. Kokeile!
Kyllä
Helena
6. kesäkuuta 2019 kello 16.19.23
Joka vuosi useita kymmeniä litroja mustikkaa, puolukkaa ja vadelmia. Lisäksi juolukkaa, lakkkaa ja karpaloita. Sieniä useita sortteja. Villivihanneksista mm. nokkosta, maitohorsmaa, poimulehtiä.
Hyötykasvikuivuri on erikoisen hyvä sieniä kuivattaissa. Rouskut ryöppään ja pakastan. Pakasteesta kiehuvaan veteen, kiehautus ja käyttö tarpeen mukaan. Näin toimien ei tarvitse käyttää suolaa, eikä sienistä tule sitkeitä. Ystävältä saatu ohje. Kokeile!