Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 37
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Pyöräliikenteen ja jalankulun turvaaminen tärkeää

Profiilikuvan paikka

Tuomas
24. toukokuuta 2022 kello 19.02.31

Suunnitelmassa esitetään, että Leppävaaraan lännestä saapuva Turuntien ramppi alas Ratsukadulle suljetaan pyöräilijöiltä (ja jalankulkijoilta). Tässä sulkeutuu luontevin tapa lähestyä Selloa ja Leppävaaran asemaa, kun tulee lännestä päin. Sello ja asema ovat ymmärrettävästi tärkeimpiä kohteita, joten yhteys on tärkeä. Jos se suljetaan autoliikenteen kaistojen lisäämiseksi (ehkä hieman turhaankin), on ainakin katsottava, ettei pyöräily-yhteyttä heikennetä nykyisestä.

Aiemmin on suunniteltu, että rakennetaan ratasillan rinnalle uusi kevyen liikenteen silta Ratsukadun yli (Linnanrakentajainsillan jatkeeksi). Onko tämä kevyen liikenteen silta edelleen suunnitelmissa ja toteutetaan samalla kuin ratasiltakin? Jos tämä siltakaan ei kevyelle liikenteelle toteutuisi, heikentyy pyöräily-yhteys huomattavasti.