Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 36
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 4.9.2023

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Näpit irti kallioista

Profiilikuvan paikka

Kansalainen
28. elokuuta 2023 kello 21.14.17

Ylimitoitettu suunnitelma, jossa räjäytetään Karakalliolle tunnusomainen kallio. Nämä pyörä- ja kävelytiet kyllä mahtuvat ilman räjäytyksiäkin.
Alikulut ovat pelottavia ja tulevat olemaan tosi vaarallisia kävelijöille. En suostu pimeässä tai muutenkaan näihin alikulkuihin menemään, joten teiden ylitys tulee olemaan pulmallista.
Suunnitelmassa on esteetön kulku esim pyörille. Tästä syntyy ongelma. Tällä hetkellä jokainen joutuu pysähtymään risteyksessä ja miettimään miten sen ylittää. Suunnitelman mukaan kaikki etenee pysähtymättä - pyörät, mopot, härpäkkeet, vanhukset, lapset.
Suunnitelma vaarantaa hitaammin kulkevat ja risteyksissä olevat. En haluaisi nähdä pieniä koululaisia, vanhuksia,pyöriä, mopoja ja muita härpäkkeitä samalla radalla ja risteyksissä arpovan kuka menee ensin ja mistä. Voi tulla rumaa jälkeä.
Ylikulkusilta oli hyvä ja turvallinen kävelijöille ja pienille koululaisille. Sinne pyörät ja mopot harvemmin eksyivät.

Ilmianna |