Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 21
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Uhka Leirikaarella

Plats för profilbild

Leirikaaresta huolestunut
21. november 2022 klockan 23.19.16

Linnoitustien ajoväylältä on suora kulkumahdollisuus kapealle Leirikaarelle, joka on pihakatu ilman erillistä kevyen liikenteen väylää. Kadusta on uhkana tulla läpikulkutie Impilahdentielle lyhentäen matkaa Kilon suuntaan. Pääväylä Linnoitustie tekee Leirikaaren päässä 90 asteen äkkimutkan etelään Leirimetsäntielle. En usko asian hoituvan pelkällä suojatien korotuksella. Leirikaarella esim lapset kulkevat autojen seassa. Päiväkotiin kulkiessa katu ylitetään kapeilta kujilta, joiden risteyksissä ei ole näköyhteyttä kadulle. Nytkin kadulla ajetaan ylinopeutta ja jos ajoa tulee koko Leirikaaren matkalta niin vielä todennäköisempää on ylinopeus. Huoltoajoa Leirikaaren taloihin on riittämiin. Vastaantulevien autojen väistäminen on ahdasta 5,90 cm levyisellä kadulla. Lumi kaventaa katua entisestään. Ok talojen ulkoseinät on 5 m päässä kadun reunasta ja pihoihin pysäköidyt pidemmät autot ulottuvat katualueelle. Huoltoautoja joutuu pysäköimään kadullekin tilanpuutteen vuoksi. Talojen seinillä kadun vieressä on koneellisen ilmastoinnin raittiin ilman sisäänotot. Ilmansaastetta ei ole vara lisätä. Leirikaaren meluhaitta myös lisääntyisi kun asutaan kadun tuntumassa. Talojen ulokkeita, autotallia, portaita, autokatosta, parveketta ulottuu lähelle katua vähentäen näkyvyyttä ja tilaa. Katu on aikanaan suunniteltu vähäiseen liikenteeseen. Leirikaarelle ei ole ohjautunut läpikulun mahdollisuutta.