Säterinkallionkulman alueen katu- ja puistosuunnitelma

Puhekupla 21
22.2.2023 | Espoon kaupunki
Hanke on päättynyt. Yhteenveto:

Kiitoksia kaikille suunnitelmia koskeneista huomioista ja kommenteista! Olemme lisänneet vastauskoosteen keskusteluosion loppuun.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeistelty katusuunnitelmaehdotus pidettiin nähtävillä 2.-17.1.2023.

Seuraa hanketta verkkosivulta: Säterinkallionkulma | Espoon kaupunki

Suosittelemme myös tilaamaan Vaikuta nyt -uutiskirjeen, jolloin saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Kuvituskuva

Espoon kaupunkitekniikan keskus on käynnistänyt Säterinkallionkulman asemakaava-alueen katu- ja puistosuunnitelmien laatimisen. Suunnitelmat liittyvät alueen kehittämisen kannalta tarpeellisten liikenneyhteyksien toteuttamiseen, alueen liikenneturvallisuuden parantamiseen ja alueen maankäytön kehittymiseen.

Katso liitetiedostot ja lisätiedot painamalla "Näytä lisätiedot" -nappia.


Suunnittelutyö käsittää seuraavat kadut, raitit, puistot, yleisen pysäköintialueen ja suojaviheralueen: Leirimetsäntie, Leirikaari, Leirikatu, Linnoitustie, Linnoitussilta, Impilahdentie, Impilahdensilta, Säterinmetsäntie, Linnoitusraitti, Säterinkallio, Leiripuisto, Linnoitussillan LP-alue (yleinen pysäköinti) ja Impilahdensillan EV-alue (suojaviheralue).

Suunnitelmaluonnokset ovat nähtävissä otakantaa.fi-palvelussa. Sivustolla asukkaat ja asianomaiset voivat kommentoida luonnoksia 21.11.2022 mennessä. Saatuun palautteeseen vastataan kootusti kommentointiajan päätyttyä otakantaa.fi-sivustolla.

Katso myös Espoo.fi hankesivut: Säterinkallionkulman asemakaavan katu- ja puistosuunnitelma | Espoon kaupunki

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville tammikuussa 2023. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.

Päivitys 8.11.2022: Liitetiedostoihin lisätty suunnitelmaselostus (7691_201_EV-alueet_selostus.pdf)
Päivitys 8.11.2022: Huomaamme, että tämän hankkeen kommentit ovat koskeneet pääosin kaavoituksessa tehtyjä valintoja. Tässä katu- ja puistosuunnitteluvaiheessa ei voida enää vaikuttaa kaavoituksen aikana tehtyihin alueiden käyttötarkoitusta koskeviin päätöksiin. Pyydämme kommentteja jotka koskevat nyt nähtävillä olevia katu- ja puistosuunnitelmaluonnoksia.
Päivitys 8.11.2022: Hankkeen otsikkoa on muokattu.


  • 12.4.2023 klo 10.21 @Admin moderoi sisältöä: Vanhan yhteyshenkilön poistaminen
Ilmianna