Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Mennäänkö metsään?

Profiilikuvan paikka

Paikallinen
4. marraskuuta 2022 kello 10.29.55

Alueella on poikkeuksellisen hyvin säilynyt metsäalue ja asukkaille suhteellisen rauhallinen alue. Tämä kaava vie ison osan metsästä vain sen vuoksi, että halutaan rakentaan kehän ja raidejokerin viereen. Alueen elinvoimaisuuden ja rauhallisuuden tasapainon kannalta riittäisi, että rakennukset tehtäisiin ainostaan Linnoitustien varteen, ilman metsään pidemmälle ulottuvaa rakentamista, eli ns. sisäpihat ja niiden metsien puoleiset rakennukset jätettäisiin pois. Myös uusien asuntojen asukkaat arvostaisivat ratkaisua verrattuna naapuritalon seinien tuijottamista sisäpihan puolella. Leppävaaran alueella on paljon paikkoja joihin täydennysrakentamista voisi tehdä, kuten Vanhan Turuntien läheisyydessä olevat, mutta toki se ei vähennä sitä, että asukkaita/veronmaksajia halutaan mahdollisimman paljon juuri kehän varteen (josta tehty mm. meluselvitykset) ja metsän päälle.

Ilmianna |