Gobbackan asemakaavan katu- ja puistosuunnitelma

Pratbubbla 13
22.2.2023 | Espoon kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Kiitoksia kaikille luonnoksia koskeneista huomioista ja kommenteista! Olemme lisänneet vastauskoosteen keskusteluosion loppuun.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville 2023. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.

Hankkeen verkkosivulla lisätietoa: Gobbackan katu- ja puistosuunnitelma | Espoon kaupunki

Suosittelemme myös tilaamaan Vaikuta nyt -uutiskirjeen, jolloin saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Bildtext

Espoon kaupunki on aloittanut Gobbackan asemakaava-alueen katu - ja puistosuunnitelmien laatimisen.

Katso liitetiedostot ja lisätiedot painamalla "Näytä lisätiedot" -nappia.


Käynnistynyt suunnittelutyö käsittää seuraavat kadut ja puistot: Daaliakuja, Hannulanniitty, Lambertinniitty, Lambertinoja, Lambertinpiha, Lambertinsilta, Pikkunevantie paaluväli 0-200, Lambertintie paaluväli 1300-1810, kevyen liikenteen yhteys välillä Lambertintie - Lambertinkallio, Välikalloinpuiston raitit välillä Gobbackantie - Välikallio-Pikkunevantie sekä Lambertinniityn puistoraitit välillä Pikkunevantie-Daaliakuja - Lambertinniitty.

Katusuunnitelman laatimisen yhteydessä katualueelle suunnitellaan myös hulevesiviemäri. Kadun rakentamisen yhteydessä kadun sivuojat poistuvat, ja katualueen kuivatus hoidetaan jatkossa hulevesiviemäröinnillä. Myös kiinteistölle syntyy velvollisuus liittyä hulevesiviemäriin, kun rakentaminen valmistuu ja alue vahvistetaan huleveden viemäröintialueeksi (vesihuoltolaki 17 b §). Mikäli kiinteistöllä on muu toimiva tapa hulevesien käsittelylle (esim. imeyttäminen tontilla tai ohjaaminen puistoalueelle), kiinteistö voi hakea vapautusta hulevesiverkostoon liittymisestä Espoon kaupungin ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksesta. (www.espoo.fi hakusanalla ”Vapautus vesihuoltolaitoksen hulevesiviemäriin liittämisestä”)

Suunnitelmia voi kommentoida 8.1.2023 asti tällä sivustolla.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville 2023. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.


Basuppgifter

Avslutat: 22.2.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #miljö och natur
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo
  • 12.4.2023 kl 10.23 @Admin modererade innehållet: Vanhan yhteyshenkilön poistaminen
Gör en anmälan