Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 13
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kehitys on hyvä, mutta...

Plats för profilbild

@vkario
26. december 2022 klockan 21.28.43

Hienoa kun aluetta kehitetään, mutta onkohan kehitysjärjestys ajateltu loppuun asti. Alueen yhteydet kouluun kulkevat Pikkunevantietä pitkin jossa ei ole jalankulkuyhteyttä ja nyt talvisin näkee paljon pieniä lapsia pimeällä tien varressa. Ehdotan, että tämä ajatus otettaisiin paremmin huomioon kun alueelle selvästi rakennetaan lapsiperhepainotteisesti asuntoja. Nyt kaikki uudet lapset alueelle kulkevat samaa kohtuullisen huonoa reittiä kouluun. Olen ymmärtänyt, että Pikkunevantien kehittäminen Kalliomäentien päädyssä on vasta vuosien päässä. Oletettavasti alueen kehittämisen osittaminen ja kehityksen järjestys voitaneen toteuttaa myös siten, että alueen asukkaiden turvallisuus paranee samassa suhteessa kun tontteja vapautuu kaupungille rahan tuottamiseksi.

Kuten aiemmassa kommentissakin on korostettu, tie on kohtuullisen vilkkaasti liikennöity ja lisäksi: tiellä kulkee myös yllättävän paljon raskasta kalustoa. Johtunee ilmeisesti alueella asuvista raskaan kaluston kuljettajista.

Plats för profilbild

Peik Salonen
2. januari 2023 klockan 9.19.09

Gobbackan alueen katujen suunnittelu on jaettu sopiviin osiin vesihuollon toteuttamisen sekä rajallisen investoinnin kannalta. Pikkunevantien välillä Daaliakuja - Lambertintie on tarkoitus suunnitella ja toteuttaa myöhemmässä vaiheessa ja tälle osuudelle on myös tulossa jalkakäytävä.