Jupperin alueen kadut

Pratbubbla 152
5.5.2023 | Espoon kaupunki
Bildtext

Espoon kaupunki on aloittanut Jupperin asemakaava-alueen katusuunnitelmien laatimisen.

Käynnistynyt suunnittelutyö käsittää kadut Peltotie ja Peltokuja sekä kevyen liikenteen väylät: Jupperinaukio, Pellonpää, Peltopolku, Pitkäjärvenranta.

Suunnitelmat löydät alta Näytä lisätiedot , Liitteet kohdasta.


Katusuunnitelman laatimisen yhteydessä katualueelle suunnitellaan myös hulevesiviemäri. Kadun rakentamisen yhteydessä kadun sivuojat poistuvat, ja katualueen kuivatus hoidetaan jatkossa hulevesiviemäröinnillä. Myös kiinteistölle syntyy velvollisuus liittyä hulevesiviemäriin, kun rakentaminen valmistuu ja alue vahvistetaan huleveden viemäröintialueeksi (vesihuoltolaki 17 b §). Mikäli kiinteistöllä on muu toimiva tapa hulevesien käsittelylle (esim. imeyttäminen tontilla tai ohjaaminen puistoalueelle), kiinteistö voi hakea vapautusta hulevesiverkostoon liittymisestä Espoon kaupungin ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksesta. (www.espoo.fi hakusanalla ”Vapautus vesihuoltolaitoksen hulevesiviemäriin liittämisestä”)

Suunnitelmia voi kommentoida 21.5.2023 asti tällä sivustolla.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville vuoden 2023 aikana. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.


Basuppgifter

Publicerad: 5.5.2023

Teman:
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan