Gå till innehållet

Keskustelua Olarin koira-aitauksesta

Pratbubbla 7
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 28.6.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Turvaportti

Plats för profilbild

@Maria_L
16. juni 2021 klockan 18.45.29

Hienoa, että tämä on käsittelyssä. Aitaukseen pitäisi olla kaksiosainen portti, jotta saavutetaan turvallinen liikkuminen, eikä vaaratilanteita karkaamiseen muodossa pääse syntymään. Porttien pitäisi olla esteettömät, koska puistossa käy liikuntarajoitteisia henkilöitä. Puistossa olisi hyvä olla katos ja lisää istumatilaa.

Kesällä olisi ihan huikeaa, jos käytössä olisi vesipumppu.

Salaojitukseen pitäisi kiinnittää huomiota. Olisi myös hienoa, jos puiston kokonaispinta-ala kasvaisi, kyseessä on todella suosittu puisto!

Kiitos jo etukäteen!

Plats för profilbild

@KarinNielsenEspoo
17. juni 2021 klockan 8.51.38

Kiitos palautteesta.
Tutkitaan mahdollisuus lisätä penkkien määrä ja tutkimme miten käyntiportit saadaan esteettömäksi. Nyt esille olevissa luonnoksissa on esitetty sekä pienten koirien että isojen koirien puolella niin kutsuttu eteinen joka pitäisi estää koirat pääsemään karkuun. Katos ja vesipumppu ei rakennetaan koirapuistoon. Alueen kunnostus suunnittelussa pyrimme ratkaisemaan juuri kuivatus ongelmat. Aitauksen koko emme pysty kasvamaan.