Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 15
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 23.10.2022

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Kommentteja suunnitelmasta

Plats för profilbild

Marjo
13. oktober 2022 klockan 8.55.24

-Suunnitelma näyttää varsin hyvältä ja peukut sille, että Amfin yläpuolelle ollaan sijoittamassa sekä leikkipaikkaa että ulkoliikuntapaikkaa. Huolellisesti toteutettuina sopivat siihen erittäin hyvin. Toivon, että puusto otetaan huomioon, eikä aluetta raivata pelkäsi tyhjäksi aukioksi, eikä alueelle tuoda kumirouhetta tai tekonurmea.
-Uimahallin sivuitse itäpuolelta kulkeva reitti näyttää suunnitelmassa ahtaalta. Fakta on, että tästä tullaan jatkossakin kulkemaan kävellen ja pyöräillen.
-Erittäin hyvä parannus Kirkkopolun ylittävän suojatien korottaminen, sillä nykyisellään ylitys on vaarallinen.
-Toivottavasti tämän suunnitelman myötä Kirkkopolun ylittävän kevyenliikenteen väylän alue saadaan viimein siistittyä ja toteutettua niin, että vedet eivät seiso siinä sateiden jälkeen valtavissa lätäköissä.
-Toivottavasti saamme suunnitelman edetessä esittää toiveita myös yksittäisistä säilytettävistä puista. Kaikki mahdolliset männyt on säilytettävä alueella.

Plats för profilbild

@MiikkaH
18. oktober 2022 klockan 9.43.00

Terve Marjo. Puuston säilyttäminen on ollut suunnittelussa tärkeä lähtökohta. Uimahallin rakentaminen edellyttää syvää kaivantoa, joka vaatii tuennan ja siitä syystä puita joudutaan poistamaan ja korvaamaan uusilla puuistutuksilla.

Uimahallin itäpuolella jalankululle ja pyöräilylle on varattu melko hyvin tilaa. Poikkeuksen tekee erikoistilanne, jossa huoltoajoneuvo on hetkellisesti sille varatulla alueella. Ratkaisulla säästetään nykyistä puustoa.

t. Miikka
Espoon kaupunki