Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 36
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 4.9.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Parannusehdotus joka toisi kustannus säästöjä

Plats för profilbild

Hans Grönroos
16. augusti 2023 klockan 23.57.13

Tässä on nyt suunnitelmissa iso kustannusten nousupaine. Tässä piirretty että räjäytetään kalliota paljon pois ja tehdään sulavat kävely/pyörätiet. Jo räjäyttämiseen ja siihen infraan uppoaa helposti miljoonan.

Jos minua kuunneltaisi ja vaikka katsottaisi Kivenlahteen ja Saunalahteen niin siellä on tehty Kauklahden väylälle ympyröitä. Liikenne soljuu kokoajan ja jonoja ei synny yhtä paljon kuin ennen kun siinä oli valot joka risteyksessä. Mun esityksessä olisi ympyrä tuossa keskellä ja alikulku tehtäisiin X-muotoisena samalla tavalla kuin Finnoon-kiertoliittymän alla on tehty. Tällöin on ihan sama millä puolella tietä olet koska pääset ympyrän ali aina siille oikealle puolelle tietä. Liikenne nopeutuisi myös jos kääntyville olisi dedikoidut kaistat niinkuin Finnoossa on. Jos se tehtäisi tämän mukaan niin se olisi kustannustehokasta sekä liikenne nopeutuisi eikä jonoja muodostuisi yhtä paljon.

Väittämä että ei mahdu kiertoliittymä tähän on pieni virhe koska Turuntie on 1 kaistainen molempiin suuntiin ja tässä risteyksessä on vaan tehty se 2 kaistaiseksi. Ympyrän kanssa sekä dedikoidut kääntyvät kaistat kääntyville asettuisi täysin samankokoiseksi kuin nykyinen risteys. Haaste on kaivaa 3 alikulkua. Mutta senkin pystyisi taklaamaan tuolla X-muotoisella alikululla.