Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Onko päätös jo tehty

Profiilikuvan paikka

A.K.S
11. marraskuuta 2022 kello 22.09.20

Kyselmme onko kommenteilla vaikutusta, vaikutaa sille että päätökset rakentamisista on jo tehty. Miksi kysymykset ja kommentit asukkailta, muuttavatko suunnitelmaluonnosta.

Alue tulee säilyttää pientaloalueena, kerrostalot eivät sovi alueen ympäristöön ja maisemaan. Asukaslähtöisesti metsät tulee säilyttää, vihreät alueet, metsät ja puistot tulisi säilyttää, mutta nyt näitä rakennetaan pois. Kun rakennettu, metsää ei saa enää takaisin.
,

Käyttäjän profiilikuva - NikoRiepponenEspoo

@NikoRiepponenEspoo
15. marraskuuta 2022 kello 8.48.15

Hei A.K.S,

Kaupungin kehittäminen tapahtuu monessa eri vaiheessa. Kaavoituksella varmistetaan se, että kokonaisuus on kaupungin ja jopa valtakunnan tasolla toimiva. Kaavoituksessa linjataan mm. liikkumiseen, asumiseen ja virkistymiseen käytettävät alueet ja lisäksi annetaan muita määräyksiä alueen kehittämiseen liittyen. Säterinkallionkulman asuinrakentamisesta on päätetty kaavassa, joka on saanut lainvoiman 12.10.2022. Sivuilla todetaan että, Säterinkallionkulman kaupunkikuvasta tulee ilmeeltään tiivis ja urbaani. Voit tutustua kaavaan ja sen tavoitteisiin sivustolla: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/saterinkallionkulman-asuinrakentaminen

Nyt on käsillä kaavoitusta seuraava suunnitteluhanke, jossa suunnitellaan nuo kaavoituksessa määritellyt alueet tarkemmin kunnallisteknistä rakentamista (kadut ja puistot sekä kunnallistekniikka) varten. Tässä vaiheessa ei enää voi vaikuttaa näiden alueiden käyttöön eli vaikkapa asuinrakentamiseen. Vaikuttamisen alla ovat sen sijaan katujen ilme, kevyenliikenteenväylät ja puistojen toiminnot.

Ystävällisin terveisin viestinnästä,
Niko Riepponen
Kaupunkitekniikan keskus
Espoon kaupunki