Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kylämainen ja metsäinen ympäristö säilytettävä

Profiilikuvan paikka

Metsä lähellä sydäntä
18. marraskuuta 2022 kello 18.46.53

Vaikuttaa siltä, että Säterinmetsän ympäristöön rakennetaan useita uusia asuintaloja. Harmi, että tässä katu- ja puistoaluekaavassa ei enää pysty vaikuttamaan niihin. Toivottavasti uudet rakennukset ovat matalia ja istuvat nykyiseen kylämaiseen ja lämminhenkiseen ympäristöön. Tämän alueen ovat valinneet turvallista ympäristöä arvostavat lapsiperheet sekä luonnonläheisyyttä arvostavat ulkoilijat.

Käyttäjän profiilikuva - NikoRiepponenEspoo

@NikoRiepponenEspoo
21. marraskuuta 2022 kello 8.18.12

Hei,

Suosittelen tutustumaan Säterinkallionkulman asemakaavan sivustoon ja aineistoihin. Laitan tähän alle suoran linkin kaavaselostukseen. Se sisältää tarkkaa tietoa siitä millaisia taloja ja mihin on tulossa. Sieltä selviää talojen korkeus ja koko, sijoittuminen nykyiselle alueelle ja vaikutukset ympäristöön. Aineistossa on myös alustavia havainnekuvia, jotka on laadittu tietokoneella näyttämään, miltä talot ja ympäristö näyttää rakentamisen jälkeen.

https://static.espoo.fi/cdn/ff/GcJbRqtrUHstAZxRKySK98fEgxMNFvkzCA37h-7afZY/1618914606/public/2021-04/118000_S%C3%A4terinkallionkulma%20118000%20kaavaselostus%20KV%2017.8.2020%20Ei%20saavutettava.pdf

Kaavaselostus sisältää 72 sivua tietoa kaavasta, siihen liittyvät selvitykset (mm. melu, luonto ja liikenne), tiedot vuorovaikutuksesta ja muutoksista. Lopultahan vuorovaikutuksessa ilmenneiden seikkojen vuoksi kaavasta irrotettiin Leirimetsä-niminen kaava-alue metsän itäpuolelta.

Sen verran korjaan kommenttisi termejä, että nyt on käsillä puistosuunnitteluhanke, ei puistoalueen kaavan laadinta. Myös virkistysalueita ja metsäalueita on jo käsitelty kaavassa.

Ystävällisin terveisin,
Niko Riepponen
Espoon kaupunki