Siirry sisältöön

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kevytväylälle valoa

Profiilikuvan paikka

Autoton
21. marraskuuta 2022 kello 23.28.49

Säterin alueelta kulku Leppävaaran keskustaan on vaarallista Säterinmetsäntietä etenkin pyörällä hiekkatien mäessä Säteristä mennen vasemmalla puolella olevan päiväkodin kohdalla. Mäessä ei ole valaisinlyhtyä. Vaikka olisi valot otsalla sekä pyörässä, niin aivan pyörän edessä olevia sateen tekemiä vaarallisia uria mahdoton nähdä. Myöskin jalankulku liukkailla keleillä on mäessä vaarallista kun ei näe mihin astuu. Päiväkodin pihavalo ei auta. Metsäiseltä tieltä päiväkodin kohdalta Etuvartiolle puuttuu valot kokonaan. Kyseessä tärkeä kevytkulun asiointireitti. Olisikohan mäkeen tehtävissä jotain tienpinnan turvallisuuden avuksi. Pyörän taluttaminenkin jyrkimmällä kohdalla liukkaalla kelillä on vaarallista. Kartalle Säterinmetsäntie on merkitty viivalla jatkuen lähelle Säterinkatua. Sinne saakka ei pääse jos on jokin kulkuneuvo matkassa, koska reitillä on jyrkät portaat. Pakko nousta hiukan matkaa takaisin mäkeä ylöspäin äkkimutkan kautta ja mennä Etuvartiolle. Jos mäessä ei uskalla jarruttaa pyörää niin mentävä ensin ohi ja sitten palattava takaisinpäin Etuvartiota kohti. Lähes yhtä paha hiekkamäki on myös lännempänä mennä Sellolle päin. Viime talvena kumpaakaan reittiä ei aurattu viikkoihin. Vaikea kulku asioille.