Gå till innehållet

Kommentoi Meijän Cityn Rakennusten ja rakentamisen -teemaa

Pratbubbla 23
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Rakennusten ja rakentamisen teemassa käsitellään Lappeenrannan kaupungin keskustan kaupunkirakennetta, rakennettua kulttuuriympäristöä sekä merkityksellistä ympäristöä.

Meijän Cityllä halutaan vaalia historiaa samalla kun kaupunkia kehitetään. Vanhoja rakennuksia suojellaan mahdollistamalla niiden monimuotoinen käyttö. Uudisrakentamisessa huomioidaan ympäröivä vanha rakennuskanta, ja maankäyttöä suunnitellaan sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävästi elinympäristön terveellisyys ja turvallisuus huomioiden. Rakennusten ja rakentamisen Cityllä halutaan ottaa Linnoitus ja Rakuunamäki aktiivisempaan käyttöön, mikä edesauttaa vanhan rakennuskannan säilymistä ja luo monikerroksellisuutta kaupunkikuvaan.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Rakennusten ja rakentamisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Muokkaa otsikkoa

Basuppgifter

Avslutat: 12.5.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Jäähalli keskustaan

Plats för profilbild

MP
23. april 2021 klockan 14.54.45

Plats för profilbild

Kestävä Kehitys ja Keskustan elinvoimaisuus
24. april 2021 klockan 17.08.19

Vielä voidaan Lappeenrannassa ottaa kynä kauniiseen käteen ja kääntää katse tulevaan, ei menneiden vuosikymmenten ja kateuden hautaan. Monitoimihalli keskustaan on ainoa oikea ratkaisu, ei uutta perusjäähallia Kisapuiston lepikkoon.

Plats för profilbild

Martti
28. april 2021 klockan 11.29.47

Monitoimihalli keskustaan ja samaan pakettiin uusi kauppahalli. Nettikauppa syö markettien myyntiä, mutta ostaminen pientuottajilta lisääntyy jos tarjonta on kunnossa. Galleria voidaan liittää kokonaisuuteen jolloin sen omistavat isot eläkeyhtiöt voisivat kiinnostua investoinnista.

Viihdykkeitä pitää olla; ravintoloita, pubeja, leikkipuisto, kiipeilyä, simulaattoreita, katusoittoa... Siellä missä on ihmisiä on myös toimintaa ja kaupankäyntiä.

Plats för profilbild

TM
12. maj 2021 klockan 18.58.25

Monitoimihalliasia otettava uudelleen valtuustokäsittelyyn. On nykyaikaista rakentaa tällaiset kohteet keskustaan.