Gå till innehållet

Kommentoi Meijän Cityn Viihtymisen ja olemisen -teemaa

Pratbubbla 12
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Viihtymisen ja olemisen -teemassa käsitellään viheralueita ja aukioita, merkityksellistä ympäristöä sekä tapahtumia ja matkailua. Keskustaan halutaan luoda kaupunkilaisten yhteinen, terveellinen ja turvallinen olohuone, jossa viihtyvät niin kaupungin asukkaat kuin turistitkin. 

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Viihtymisen ja olemisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Lisää väriä ja oleskeluun viihtyisiä paikkoja

Plats för profilbild

ideoita
26. april 2021 klockan 19.11.54

Kannatetaan kaupunkikuvan monimuotoisuuden lisäämistä, myös vanhojen rakennusten suojelua uuden rakentamisen rinnalla. Myös viherympäristö on olennainen osa kaupunkiympäristöä ja meillä onkin paljon hienoja puistoja. Voisiko jatkossa kokeilla ideakorteissakin ehdotettuja viljelylaatikoita vaikka kävelykaduille tai osaksi puistoja? Myös istuskelupaikkoja (penkkejä) ja roskiksia tulisi saada lisää, erityisesti puistojen ja kävelyreittien varrelle. Myös taidehankkeet, joita on viime vuosina toteutettu, ovat olleet upeita ja niitä voisi tulla lisää! Esim. Kirkkokadun seinämaalaukset, Muikut, Kaunis Veera, kirjaston edustapuiston taideteokset ja myös liikenneympyröiden taide (päätön poliisi). Unohtamatta tietenkään myös talviaikaa eli esim. edusta-aukion valotaide tai Keskuspuiston upeat nuorten valotaiteilut. Lisää tätä!