Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 13
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Pikkunevantie

Plats för profilbild

ALJ
29. december 2022 klockan 16.25.36

Hienoa, että aluetta kehitetään mutta painopiste jalkakäytävän osalta tulisi myös mielestäni jatkaa koko pikkunevantietä pitkin Kalliomäkeen asti, koska koulut ja palvelut sijaisevat siinä suunnassa kävellen ja pyöräillen. Tämä tie on alueen yksi suurimmista pääteistä liikennemääriltään ja on vain kasvussa uusien asukkaiden ja vapautuvien tonttien osalta. Varsinkin pienet lapset, kävelijät, lenkkeilijät ovat jatkuvasti liikenteenseassa. Asukaskanta on perhepainnotteista niin näkisin että alueen kehitys ensisijaisesti tuli laittaa kuntoon pikkunevantien ja kalliomäenkulman välisestään osalta jossa asukkaita huomattavasti enemmän kuin Gobbackan alueella. Kuten aiemmat kommentit niin turvallisuuden ja huonon näkyvyyden vuoksi sekä alueen kunnollisen yhtenäisyyden vuoksi pikkunevantie kokonaisuudessaan olisi järkevää rakentaa kokonaan jalankululle. Pelkkä Daaliankujalle asti rakennattava osuus ei ole riittävä eikä siinä kokonaisuudessaan järkevä.

Plats för profilbild

Peik Salonen
2. januari 2023 klockan 9.20.27

Gobbackan alueen katujen suunnittelu on jaettu sopiviin osiin vesihuollon toteuttamisen sekä rajallisen investoinnin kannalta. Pikkunevantien välillä Daaliakuja - Lambertintie on tarkoitus suunnitella ja toteuttaa myöhemmässä vaiheessa ja tälle osuudelle on myös tulossa jalkakäytävä