Gå till innehållet

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 13
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Pikkunevantie

Plats för profilbild

Asukkaiden ääntä kannattaisi kuunnella tarkemmin
2. januari 2023 klockan 14.41.01

Kiitos Peik Salonen tähän saakka vastauksistasi. Kuten huomaat, Pikkunevantie on todellakin alueen asukkaiden huolena, kuten edelliset kommentit sen hyvin osoittavat. Rakentavia huomioita asukkailta. Mutta se, että toistat Peik samaa vastausta jokaiseen kohtaan ilman että väläytät edes mahdollisuutta uudelleen harkita toteutusmahdollisuuksia/järjestyksiä eri hankkeille, ei nyt vaikuta siltä peräänkuulutetulta keskustelulta joka veisi kaupunkiamme eteenpäin. Eikö se ollut tarkoituksena tällä vuoropuhelulla asukkaiden kanssa?
Ja jos kenkä puristaa mainitsemastasi rajallisesta investointikyvystä, niin ei hätää: nykyisestä suunnitelmasta voi hyvin karsia sellaisia toteutusosia tulevaisuuteen, joita asukkaat eivät juuri tällä hetkellä koe merkittäväksi heti toteuttaa. Esim. tässä nykyisessä suunnitelmassa oleva kävely/puistopolku Lambertinreitti on varmasti ihan mukava saada jossakin vaiheessa alueelle, mutta mikään pakollinen reitti se ei varmasti juuri nyt ole. Sen voisi hyvin toteuttaa kokonaisuudessaan esim. vasta sitten kun Lambertinniitystä pohjoiseen oleva puistoaluekin tehdään. Ehdotan, että Lambertinreittiin allokoidut rahat käytetään paljon akuutimpaan tarpeeseen, eli Pikkunevantien kävelykadun suunnittelun ja toteutukseen Kalliomäentielle saakka.
Suosittelen vahvasti että kaupunkisuunnittelussa nämä katujen kehitystarpeet laitettaisiin tärkeysjärjestykseen ja alueen asukkaita kuunneltaisiin. Jos asian tärkeys ei Pikkunevantien kävelykadun osalta vielä ole teille kaupunkisuunnittelussa selvinnyt, niin suosittelen tekemään koulujen taas käynnistyessä ensi viikolla visiitin tänne, ja kävelette klo 8-9 maissa koko tien päästä päähän.

Plats för profilbild

Hyvä kommentti
2. januari 2023 klockan 15.52.48

Erittäin hyvä kommentti kokonaisuudessaan ja myös rakentava kehitysehdotus!