Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 15
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 13.3.2023

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Tuhlausta

Plats för profilbild

Teemu
26. februari 2023 klockan 22.44.35

Eikö kaupungilla ole muitakin rahareikiä? Kyllä siitä nykyisestäkin kohdasta pääsee kääntymään jokaiseen suuntaan, joten mikä ihme voi olla ton ympyrän perustelu ja hyötyauhde. Maksaa varmaan 700 000€ ja sillä saa vaikka 7 ulkokuntosalia tai 5 lasten leikkipuistoa tai varovaisesti arvioituna 1000 aurinkopaneelia, jotka tuottaisivat 70 000€ vuodessa ja 20 vuoden voitoilla siihen voi laittaa ympyrän ilmaiseksi.
Rakentakaa liikenneympyrät sitten kun on niin paljon ylimääräistä, että ei enää muuta keksi. Raksafirmoille ei tarvitse huvikseen töitä keksiä.

Plats för profilbild

@vanttpa
9. mars 2023 klockan 7.40.43

Tuomarilantien ja Tuomarilankadun liittymäalueen muutos kiertoliittymäksi parantaa alueen liikenneturvallisuutta, joten hanke on nähty tarpeellisena toteuttaa. Risteys on Espoon vaarallisimpia risteyksiä. Lisäksi hanke liittyy Espoon kaupunkiradan liikennejärjestelyihin.
Terveisin
Päivi Vänttinen
Espoon kaupunki