Gå till innehållet

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Pratbubbla 28
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Marian aukio

Plats för profilbild

JarLizz
23. april 2021 klockan 18.46.40

Kakkola puhui Marian aukion avajaisissa, että vain hänen kuolleen ruumiinsa yli sallitaan liikenne Marian aukion laidalla.

Miten onkaan käynyt? Kakkola on hengissä ja liikenne sujuu aukiolla!!! Autoilijat tööttäilevät pölystä yskiville jalankulkijoille.
Yrittäjät painostivat päättäjiä sallimaan liikenteen aukion sivustassa. Koska alueella ei ole parkkipaikkoja, ohiajava liikenne ei tuo liikkeisiin yhtään asiakasta, pölyä korkeintaan.

Marian aukiolle pääsee joka ilmansuunnasta ajamatta aukion sivustaa.

Jalankulkijoina tiedämme, että aukio on pelkkä läpikulkupaikka! Ohikiitävät autot eivät tuo aukiolle elämää!

Plats för profilbild

oikein sanottu
26. april 2021 klockan 19.24.53

kannatetaan - autot itsessään eivät elävöitä kaupunkia vaan ihmiset!

Plats för profilbild

jalkaan sahaus
26. april 2021 klockan 20.11.33

oikein sanottu skrivet av:

kannatetaan - autot itsessään eivät elävöitä kaupunkia vaan ihmiset!

Juuri näin ja kaupunki harkitsee pysköintimaksujen laskua tai lakkauttamista kivijalkaliikkeiden luona. Kiekkoparkki 0,5-2h hyvä ja sen jälkeen pysäköinnille hintaa.

Plats för profilbild

Antero
29. april 2021 klockan 17.29.19

Keskustan läpi on jo nyt hankala kulkea autolla kun itä suunnasta länteen ainoa suora reitti on koulukatu. Pohjois - Etelä suunnassakin ainoastaan kirkkokatu. Nyt jos myös lannestä itään suuntautuva autoliikenne siirretään kulkemaan ainoastaan koulukadun kautta tulee ehdottomasti bussipysäkit siirtää takaisin Marian aukiolle liikenteen sujuvuuden kannalta ja muuttaa tämä aukion reunassa oleva Valtakadun pätkä sallituksi ainoastaan bussiliikenteelle.