Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Marian aukio

Profiilikuvan paikka

JarLizz
23. huhtikuuta 2021 kello 18.46.40

Kakkola puhui Marian aukion avajaisissa, että vain hänen kuolleen ruumiinsa yli sallitaan liikenne Marian aukion laidalla.

Miten onkaan käynyt? Kakkola on hengissä ja liikenne sujuu aukiolla!!! Autoilijat tööttäilevät pölystä yskiville jalankulkijoille.
Yrittäjät painostivat päättäjiä sallimaan liikenteen aukion sivustassa. Koska alueella ei ole parkkipaikkoja, ohiajava liikenne ei tuo liikkeisiin yhtään asiakasta, pölyä korkeintaan.

Marian aukiolle pääsee joka ilmansuunnasta ajamatta aukion sivustaa.

Jalankulkijoina tiedämme, että aukio on pelkkä läpikulkupaikka! Ohikiitävät autot eivät tuo aukiolle elämää!

Profiilikuvan paikka

oikein sanottu
26. huhtikuuta 2021 kello 19.24.53

kannatetaan - autot itsessään eivät elävöitä kaupunkia vaan ihmiset!

Profiilikuvan paikka

jalkaan sahaus
26. huhtikuuta 2021 kello 20.11.33

oikein sanottu kirjoitti:

kannatetaan - autot itsessään eivät elävöitä kaupunkia vaan ihmiset!

Juuri näin ja kaupunki harkitsee pysköintimaksujen laskua tai lakkauttamista kivijalkaliikkeiden luona. Kiekkoparkki 0,5-2h hyvä ja sen jälkeen pysäköinnille hintaa.

Profiilikuvan paikka

Antero
29. huhtikuuta 2021 kello 17.29.19

Keskustan läpi on jo nyt hankala kulkea autolla kun itä suunnasta länteen ainoa suora reitti on koulukatu. Pohjois - Etelä suunnassakin ainoastaan kirkkokatu. Nyt jos myös lannestä itään suuntautuva autoliikenne siirretään kulkemaan ainoastaan koulukadun kautta tulee ehdottomasti bussipysäkit siirtää takaisin Marian aukiolle liikenteen sujuvuuden kannalta ja muuttaa tämä aukion reunassa oleva Valtakadun pätkä sallituksi ainoastaan bussiliikenteelle.