Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kevyen liikenteen raitti Pikisaaresta Kariniemeen

Profiilikuvan paikka

Matin ohje
27. huhtikuuta 2021 kello 10.53.38

Raittihan on ollut siinä aikanaan ja nyt sen voisi rakentaa uudelleen. Se olisi hyvä ulkoilureitti pyöräilijöille ja jalankulkijoille ja lyhentäisi myös Kariniemen asukkaiden kulkua rantatorille. Hyvin suunniteltu silta on kaunis katsellakin ja niillä on paljon käyttäjiä. Kaikissa vesistöjen varrella sijaitsevissa kaupungeissa näitä rakennetaan paitsi ei Lappeenrannassa. Katsokaa esimerkkiä vaikka Savonlinnasta.