Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Lappeenkatu

Profiilikuvan paikka

Antero
29. huhtikuuta 2021 kello 17.57.54

Jos Taipalsaarentien ja Lappeenkadun liittymään tulee liikennevalot tulee vastaavasti Lappeenkadun ja Mutkakadun välinen liikenne siirtää kulkemaan Kirkkokadun kautta. Samalla ehdottaisin Lappeenkadun päälle rakennettavaksi puistokantta Mutkakadun Nesteen kohdalta aina Tietäjänkadulle asti, eteenkin jos Kauppakatu 61 päälle joskus rakennetaan parempaa toimisto/asuin/liikuntapaikkarekennusta. Näin saataisiin Lappeenkadun pohjoisen puolen keskusta ja sen eteläpuolella oleva asutus paremmin osaksi keskustaa.