Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Palveluiden ja liike-elämän -teemaa

Puhekupla 8
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Palveluiden ja liike-elämän teemassa kehitetään kaupallista kaupunkikeskustaa, palveluja ja niiden saavutettavuutta. Keskustan halutaan olevan kilpailukykyinen Leirin ja Myllymäen automarkettien kanssa. Palveluita halutaan tarjota monipuolisesti eri ikäryhmille. Yrittäjäystävällisyys on tärkeä osa Meijän Cityä. 

Kehittämiskortit, jotka käsittelevät Palveluiden ja liike-elämän -teemaa ovat ohessa liitteenä.Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Sen lisäksi liike-elämän ja keskustan vetovoiman kehittäminen on keskeisesti mukana kaikissa muissa teemoissa. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia Palveluiden ja liike-elämän - teema herättää.

Perustiedot

Päättynyt: 12.5.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Ei jalkaan sahausta

Profiilikuvan paikka

Kivijalka
26. huhtikuuta 2021 kello 21.06.04

Keskustan kivijakaliikkeiden tukemisen suurin tukikeino on keskustan kadunvarsi ja pysäköintitalojen maksujen lakkauttaminen, merkittävä alentaminen ja maksun helppous. Pysäköinnin tulisi olla kiekollista 0.5-2h koko keskustan alueella. Tämän jälkeen pysköinnistä voidaan pyytää hintaa ja esimerkiksi auton pitäminen samassa paikassa esimerkiksi 72h maksaisi tietyn 12€ summan.

Profiilikuvan paikka

jalkaan sahaus
26. huhtikuuta 2021 kello 21.10.02

Pysäköintimaksut lähinnä näivettävät kauppaa ja saahaavat kivijalkakauppojen jalkaan. Toki suuret automarketit ja kauppakeskukset kiittävät. Edes kaupungin keskustan liikenneratkaisujen monimutkaisuus ei vaikuta tähän, koska kaikilta löytyy jo nagikaattori puhelimesta.