Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Palveluiden ja liike-elämän -teemaa

Puhekupla 8
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Palveluiden ja liike-elämän teemassa kehitetään kaupallista kaupunkikeskustaa, palveluja ja niiden saavutettavuutta. Keskustan halutaan olevan kilpailukykyinen Leirin ja Myllymäen automarkettien kanssa. Palveluita halutaan tarjota monipuolisesti eri ikäryhmille. Yrittäjäystävällisyys on tärkeä osa Meijän Cityä. 

Kehittämiskortit, jotka käsittelevät Palveluiden ja liike-elämän -teemaa ovat ohessa liitteenä.Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Sen lisäksi liike-elämän ja keskustan vetovoiman kehittäminen on keskeisesti mukana kaikissa muissa teemoissa. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia Palveluiden ja liike-elämän - teema herättää.

Perustiedot

Päättynyt: 12.5.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Fazerille tehtaanmyymälä

Profiilikuvan paikka

Matin ohje
27. huhtikuuta 2021 kello 10.31.47

Jos tollainen tehdas olisi jossain muussa kaupungissa, siellä olisi jo tehtaan myymälä.
Kaavoitus ja rakennusvalvonta tietenkin ilmoittaa että siellä voi harjoittaa vain teollisuustoimintaa eikä muuta.
Kaavaa voidaan muuttaa jos vaan viitsitään. Keväällä tänne tulisi runsaasti luokkaretkeilijöitä kunhan korona tästä hellittää. Lisäksi siinä tulisi muutama työpaikka ja myyntiveroja Lappeenrantaan ja kauppa kävisi. Myös pitää saada lupa myydä alkoholijuomiakin vähintäänkin paikalla nautittavaksi sekä mukaan otettavaksi.